Fiskepasserens Traktortur

Fiskepasserens traktortur - Thyborøn

Foto: Jyllandsakvariet
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Kontakt

E-mail:info@jyllandsakvariet.dk

Telefon:9783 2808

Vil du med os ud i traktorbussen og fange dyr til JyllandsAkvariet i Thyborøn?

Tænker du også sommetider på, hvilke dyr, der lever under Limfjordens vandoverflade? Tag med vores fiskepasser på tur og find ud af det.

Det naturskønne område ved Thyborøn vrimler med interessante dyr og spændende fisk. Vi tager dig med ud til fiskepasserens foretrukne fiskested og viser dig, hvordan du kan fange de små dyr og fisk. Så kan du hjælpe os med at fange smådyr som fladfisk, krabber og rejer til akvariet. Vi har de nødvendige fangstredskaber med.

Kom igen og besøg dyrene, du har været med til at fange
De fisk og dyr, du er med til at fange på turen, har deres helt eget safari-akvarium i JyllandsAkvariet. Med entréarmbånd til akvariet kan du komme og besøge dem i en hel uge!

Køber du entré og tur samtidig, giver vi 10% rabat på entrébilletten.

Praktisk information:
Varighed: Ca. 1,5-2 timer
Mødested: JyllandsAkvariet, Vesterhavsgade 16, 7680 Thyborøn
Pris: 99 kr. for voksne, 89 kr. for børn
Påklædning: Påklædning efter vejrforholdene - vi er udendørs det meste af tiden.

Book din billet til Fiskepasserens traktortur her.

 

Oplevelser i JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet kan du komme helt tæt på de mange sære og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.

- Kom, se, rør, følg og vær med til at fodre de fisk, der svømmer rundt og har det godt i akvariet i Thyborøn. Her kan du læse mere om Fodring og booke din billet.

- Tør du tage en krabbe i hånden eller stryge en haj på ryggen?

I rørebassinerne kan du på udvalgte dage være med til at fodre både hajer, rokker og fladfisk. Gå på opdagelse i børne-ubåden og tag på ravjagt på vores indendørs sandstrand. Det rav, du finder, må du selvfølgelig gerne beholde.

Gå ikke glip af vores fødeklinik for hajer – se hajæg og de små babyhajer. Du kan følge deres vej i livet i akvarierne lige fra ”fødegang”, og ”dagpleje” til de svømmer videre ud i de store akvarier. 

 

Husk også at deltage i Rita Rokkes skattejagt! 
Med skattekortet i hånden kan du gå på opdagelse i akvariet efter skatten. Rokken Rita har været i Jyllandsakvariet i mange år, og nu er hun den eneste, der kender historien om krabbekortet. Besøg akvariet og få Ritas skattekort i receptionen. Med det i hånden kan du navigere rundt i akvariet og søge efter krabberne og deres skat.

Hver måned er der nye, flotte præmier på højkant i Rita's konkurrence. Du deltager ved at aflevere din udfyldte kupon i receptionen.


Tag med på flere naturture

Skovens BingoBanko: Kan du få fuld plade med alle skovens spændende og farverige finurligheder? Tag med på en helt særlig skovtur i Klosterheden, hvor vi skal udforske skoven. Ved start får hver deltager udleveret en bankoplade. Undervejs skal du holde øjnene godt åbne for at spotte bankopladens 9 emner. Læs mere om Skovens BingoBanko og book din billet her.

Sælsafari: Nyd naturen fra søsiden og kom helt tæt på de mange sæler, der hygger sig på sandøerne, når vi tager på sælsafari i vores formidlingsbåde med glasruder. Læs mere om Sælsafari og book din billet her.

Ravsafari: Få et frisk sus fra Vesterhavet på vores Ravsafarier – her får du gode råd om hvor, hvordan og hvornår, du bedst finder rav her langs Vestkysten. Læs mere om Ravsafari og book din billet her.

Østersafari: Er en af de rigtig populære ture. I Limfjordens vande lever en af de mest udsøgte delikatasser, nemlig Limfjordsøsters. Vær med når vi i østersæsonen "plukker" dem og sammen spiser dem både rå og tilberedt på grill. Læs mere om Østerssafari og book din tur her.

Seafood Safari: En superlækker gourmetoplevelse på en båd i en lille gruppe, som sejler ud på vandet udfor Nationalpark Thy for at røgte ruser eller tejner. Fangsten består oftest af lækre krabber og - afhængig af årstiden - limfjordshummere. På stranden tilbereder vi sammen en lækker seafoodmenu med indsamlede krydderurter og smagsprøver på lokale råvarer. Indholdet afhænger af årstiden og er dermed den absolut naturligste oplevelse, du kan få i det vestjyske. Læs mere om Seafoodsafari og book din billet her.

 

 

Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Åbningstider

14 Oct 20 / 14 Oct 20

onsdag

21 Oct 20 / 21 Oct 20

onsdag

28 Oct 20 / 28 Oct 20

onsdag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig