Frændekilde

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Kulturhuse
Frændekilde er et moderne forsamlingshus for ånden og hånden. Nyd en brunch eller en eftermiddag med et glas naturvin i den ene hånd og lækker tatar i den anden.  
Adresse

Askemosevejen 30

3210 Vejby

Kontakt

E-mail:info@fraendekilde.dk

Telefon:40452326

I Frændekildes køkken er alt økologisk, alt gøres med omtanke og helst med lokale råvarer.

Oplev langbordsmiddage året rundt hvor alle er velkommen, familier og venner og alle der har lyst til at spise sammen. Det sker at langbordsmiddagen har et tema som fisk, sang, vin, sundhed, familie eller andet relevant – eller en gæst vil dele et par ord om deres interesse med alle. Få et overblik over langbordsmiddagene.

 

Frændekilde betyder ”kilden til venskab”,

og det er essensen af Frændekilde.

 

Kom bare BRUNCH

Fra 1. juli og til slutningen af august kan du fra onsdag til søndag, spise brunch på Frændekilde fra kl. 9 – 14. Den store menu koster kr 195 men der er også gode a la carte lækkerier, både til at spise ude eller inde – men også til at tage med hjem. Og har du trang til en god kop kaffe, så står baristaen klar i baren. Se priserne på Frændekildes brunch

Er I 10 eller flere, må I meget gerne skrive til Frændekilde inden, men ellers kommer I bare. Har I overnattet i er af Glampingtelte får du 20% på  brunchen.

Naturvin og tatar 

Drop forbi og nyde solnedgangen over de rullende bakker med et glas naturvin og en Manfreds Tartar i hver hånd. Onsdag til lørdag fra 1.juli til 15. august 2020. 

Fest eller møde? 

Du kan også holde din konfirmation, bryllup eller egen fest på Frændekilde, alt er muligt i de skønne rammer.
På Frændekilde  finder du et dejligt mødelokale med plads til jer alle, samt arbejdspladser du kan leje i kortere eller længere tid.

Læs meget mere om Frændekilde

 

Adresse

Askemosevejen 30

3210 Vejby

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland