Gå til indhold
©  Foto:

Gårdbutikken Jyderup Præstegård

Farverige blomster, delikatesser og unikt bolig interiør. Et udpluk af alt, som du kan finde på hylderne i gårdbutikken i Jyderup Præstegård.

I Vestsjælland, derude hvor man føler, at man virkelig er kommet ud på landet, i et gammelt, hvidt stråtagshus fra 1808, finder du Jyderup Præstegårds hyggelige gårdbutik.

Gårdbutikken bugner af små, finurlige ting og sager. Vælg mellem smukke og farverige blomster, delikatesser, gavekurve og fint boliginteriør til hus og have.

Blomsternes gårdbutik

Man kan måske godt sige, at denne gårdbutik har en forkærlighed for blomster. Hver uge tager de to ejere, Lasse og Pia, på Torvet og henter friske blomster, både snit og på rod. Hver uge kan du derfor købe ”Ugens blomst” til 39 kr. og ”Ugens Unika” til 49 kr. De er også glade for at binde smukke buketter i flere forskellige stilarter og størrelser.

Præstegårdskøkkenet

I gårdbutikken kan man også være heldig at købe lækre og hjemmelavet specialiteter fra præstegårdskøkkenet. Bl.a. har der tidligere været sommeris, nybagte napoleonshatte med pistacieknas og dagens friskbagte brød.

Jyderup Præstegård tilbyder også mad ud af huset. Bestil en hyggelig brunch til sommerhuset eller en tapas til en hyggelig hverdagsaften. Der kan bestilles brunch, frokost, tapas, husmandskost, buffet, 3-retters menu mm. Se alle menuerne.

Aktiviteter på Jyderup Præstegård

Hele året er der forskellige aktiviteter på Præstegården, bl.a. julemarked, pileflet, påskemarked og livstilsdage samt folkekøkkener. På gårdbutikkens hjemmeside kan du se alle kommende arrangementer på Jyderup Præstegård.  

Share your wonders: