©  Foto:

Galleri 46

På Galleri 46 er der hele året igennem mange spændende udstillinger. I sommerhalvåret (april til sept.) udstiller Galleri 46 værker af galleriets faste kunstnere samt en række af indehaveren, Jørgen Steinickes, egne værker.

Det vil desuden være muligt at opleve kunstnerens arbejdende værksted, da Jørgen Steinicke i sommermånederne arbejder i det største af galleriets lokaler. Det er typisk på større værker, som udstilles i den efterfølgende sæson. 

I sommerhalvåret er haven også åben for alle besøgende - der er tale om en ganske stor have, der bl.a. omfatter en "barokhave" med buksbomomkransede, symmetrisk opbyggede bede. Man er velkommen til at opholde sig frit rundt i haven og evt. nyde sin medbragte mad - og en kop kaffe kan der altid brygges.

Jørgen Steinicke er født 1949 i København, og er autodidakt maler. Han er uddannet cand. mag. i historie og kunsthistorie fra Københavns Universitet. Siden 1984 har han boet på den gamle Tirslund Skole i Holsted og haft galleri samme sted. Jørgen Steinicke har en omfattende foredragsvirksomhed inden for kunstformidling.

I Galleri 46 kan man i vinterhalvåret se Sydjysk Kunstforenings 4 årlige udstillinger med kvalitetskunst af danske og udenlandske kunstnere. Der afholdes i marts årligt en åben censureret udstilling med deltagere fra hele landet.

Ring evt. på forhånd for at tjekke alternative åbningstider.