©  Foto:

Geopark Dage på Langeland

For første gang afholdes Geopark Dage, hvor du vil kunne opleve friluftsaktiviteter, lokal mad og ny viden om den lokale natur-, kultur- og geologi-historie

Geopark dage 2024 på Langeland

Dyk ned i geologiens fascinerende verden og oplev forbindelsen mellem natur, landskab, geologi og mennesket under Geopark Dage på Langeland, som finder sted i Kristi Himmelfarts weekenden fra d. 9. til 12. maj 2024. Dette unikke arrangement præsenterer en bred vifte af aktiviteter og oplevelser, der bevæger sig inden for geoparkens indsatsområder, herunder Geologi og Natur, Aktivt Udeliv, Forskning, Kultur, Undervisning og Geoturisme.

Uanset om du er til spændende vandreture, cykelture gennem hatbakker, kunstworkshops inspireret af naturen, eller saunaoplevelser, er der noget for enhver smag. Glæd dig også til at blive forkælet med lokale lækkerier og kulinariske oplevelser. Programmet opdateres løbende. Se det foreløbige program her.

Gå ikke glip af muligheden for at dykke ned i geologiens spændende verden og opleve Langelands unikke skatte under Geopark Dage 2024!