©  Foto:

Geopark Dage på Sydfyn

Glæd jer til fire festlige dage i maj, hvor Geoparken folder sig ud !

I Kristi himmelfarts-dagene d. 9. til 12. maj 2024 kan man opleve en lang række aktiviteter fra alle de aktører, undervisere, kulturskabere, fødevareproducenter, friluftsfolk, forskere og frivillige, som hele året rundt arbejder for at beskytte, benytte og fortælle historien om det fantastiske område, vi har.
 
Geopark Dage vil finde sted i de fire sydfynske kommuner, Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø som udgør geoparkens område. Lige nu samles der til bunke med arrangementer indenfor geoparkens indsatsområder: Geologi og Natur, Aktivt Udeliv, Forskning, Kunst og Kultur, Undervisning og Geoturisme.
 
Arrangementer i Faaborg-Midtfyn Kommune kan du se her: www.visitfaaborg.dk/sydfynsk-foraar/geoparkdage
 
Geopark Det Sydfynske Øhav fortæller den spændende historie om en dramatisk havstigning i slutningen af den seneste istid og hvordan isen formede et unikt landskab, der har præget områdets natur og kultur i 10.000 år. Geoparken tilbyder en bred vifte af oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Udforsk det sydfynske landskab til fods, på cykel, til hest, på vandet, under vandet og meget mere. Der venter dig alt fra naturoplevelser og lystfiskeri til museer og sjove naturaktiviteter.

Læs meget mere her