Glamsdalens BikePark

Glamsdalens BikePark

Foto: Andreas Schnalke
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Adresse

Langbygårdsvej 10

5620 Glamsbjerg

Kontakt

Mountainbikesporet ved Glamsbjerg er et teknisk svært spor på 3 km. Sporet er afmærket med MTB skilte og byder på udfordringer for den øvede og erfarne rytter. Den første del af sporet er anlagt på et græsareal og opbygget af naturlige materialer, som jord, sten og grus. Her er mange stigninger, sving og nedkørsler, hvor du nok skal få pulsen op. Når du har passeret de mange skarpe sving fortsætter du ned i skoven. Skoven byder på singletracks, hårnåle sving og flere stejle stigninger samt nedkørsler og broer. Der er alternative ruter undervejs for den ikke så øvede mountainbikerytter.

Sporet er åbent for alle og kræver ikke betaling.

Du finder sporet ved Glamsdalens Idrætsefterskole, Langbygårdsvej 14, 5620 Glamsbjerg og kan frit benytte skolens p-pladser.

Sporet kan enkelte gange i løbet af året være lukket i forbindelse med idrætsefterskolens egne arrangementer, dette annonceres på facebooksiden: ” Glamsdalens BikePark”. https://www.facebook.com/glamsdalenBikePark/?fref=ts  

Kørselsanvisning:
Kør efter Langbygårdsvej 10, 5620 Glamsbjerg og benyt parkeringspladsen overfor svømmehallen (572.302,6 m; 6.120.450,9 m). Sporet starter og slutter tæt ved parkeringspladsen og er anvist med skilt.

Glamsdalens Idrætsefterskole (GIE), frivillige borgere og Assens Kommune har i samarbejde anlagt MTB-sporet. Hvis du har bemærkninger til sporet, så kontakt os via facebookgruppen ”Glamsdalens BikePark” eller natur@assens.dk

 
Adresse

Langbygårdsvej 10

5620 Glamsbjerg

Facilities

Cykelsport

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Udvikling Assens - VisitAssens