VisitDenmark

Golf Hotel Viborg, Mødested

Golf Hotel Viborg og Golf Salonen er et kursushotel, som står klar til at danne rammer for dit næste arrangement. Hotellet står klar til at gå den ekstra meter, der skal sikre gæsterne et særdeles vellykket arrangement. 

Velkommen på Golf Hotel Viborg og Golf Salonen

Hotellets ydre rammer er perfekte for vellykkede arrangementer, og hotellets kursussekretariat er klar til at vejlede jer for at sikre optimal udbytte for deltagerne. Hotellet er i højere grad et kursushotel end det er et lursuscenter, hvilket giver større fleksibilitet i planlægningen. Det giver samtidig hotellet bedre mulighed for at give deltagerne den individuelle betjening, man med rette kan forvente på et kursushotel.

Til døgnkonferencer og weekendarrangementer har Golf Hotel Viborg  134 smagfuldt indrettede værelser med i alt 250 sengepladser. Alle værelserne er udstyret med trådløs ADSL, bad/brus, farve-TV, telefon, minibar, hårtørrer, buksepresse m.m. nogle af værelserne er specielle VIP værelser med bl.a. air condition og specielt sikkerhedsudstyr. Nyd den gode mad i vore restauranter med søudsigt. Indendørs swimmingpool, sauna, spa, solarium og billard. Golf Hotel Viborg & Golf Salonen rummer det hele. Fortæl om Deres specielle ønsker – og der vil gøres alt for, at de bliver opfyldt!

 #visitviborg #visitaarhusregionen