Luftfoto af Gudenåcamping i Brædstrup

Gudenåcamping Brædstrup

Foto: VisitHorsens
Overnatning
Campingpladser
Adresse

Bolundvej 4

8740 Brædstrup

Website

Hjemmeside

Gudenåcamping Brædstrup ligger i naturskønne omgivelser vest for Horsens og mellem nogle af Østjyllands ældste og mest spændende købstæder Vejle, Horsens, Silkeborg og Århus.

Gudenåcamping er en hyggelig og velindrettet campingplads, der ligger direkte ud til Gudenåen, i det skønne Midtjylland. Med sin skønne beliggenhed og sine gode faciliteter for både børn og voksne, er Gudenåcamping bestemt et besøg værd.

Som gæst kan du både glæde dig til en tur i swimmingpoolen og til gratis fiskeri i det stykke af Gudenåen, der ligger ud for campingpladsen. Der er også dejlige udsigtspladser over åen, teltplads med bålplads og kanoudlejning.

Med en lejet kano fra Gudenåcamping Brædstrup kan du opleve det det smukkeste stykke af Gudenåen; strækningen mellem Tørring og Silkeborg.

På pladsen er der en kiosk, et cafeteria og lokaler som kan lånes/lejes i forbindelse med eks. firmaturen eller familieweekenden.

Campingpladsen er overskuelig i størrelse, så selv mindre børn bliver trygge og føler sig hjemme. De kan hurtigt finde rundt til legepladserne og de nye kammerater.

Vi glæder os til at byde jer velkommen her på campingpladsen.

Mange hilsner

Ole Vinther og Helle Levring

 

Adresse

Bolundvej 4

8740 Brædstrup

Facilities

Butik/Kiosk

Cafeteria

Legeplads

Fiskemulighed

Swimmingpool

Hund tilladt

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitHorsens