Gå til indhold
©  Foto:

Herslev Bryghus

Herslev Bryghus brygger økologiske naturøl på byg fra bryghusets egne marker, med råvarer, der smager af årstiden. Det er øl skabt af folk, som kan deres håndværk og lader sig inspirere af landskabet.

Herslev Bryghus er et af Danmarks få gårdbryggerier; det vil sige, at kornet til øllet dyrkes på markerne omkring bryggeriet. Øllet bliver serveret helt frisk fra tank i gårdbutikken, hvor du også kan smage Fjordlandet i både i hjemmebag, økologisk kød og sæsongrøntsager.

Herslev Bryghus er et bryggeri med visioner for både smagen, naturen og biodiversiteten i landskabet, og bruger i videst mulig udstrækning lokale råvarer. Ingredienserne kommer fra samarbejdspartnere på egnen, der også bruger hinandens restprodukter i et cirkulært fællesskab.   

På grund af forankringen i fjordlandet, brygger Herslev Bryghus efter de terroir-principper som man kender fra traditionsrige vingårde: Det er naturøl, brygget på landskabets smage, og derfor kan du både få hybenøl og birk, hvedeøl med asparges og spontanfermenteret hø-øl fra Herslev Bryghus, alt efter hvilken årstid du kommer forbi. Der bliver dog også kælet for de klassiske bryg og humlens bitterhed, som man kender fra pilsner og IPA, og hele sortimentet er tilgængeligt i gårdbutikken. 

Bryggeriet har ligget på markerne ved Herslev i 15 år, og snart kommer der også en chokoladefabrik med åben produktion. Med sin placering få hundrede meter fra Herslevs fine strand, er Herslev Bryghus derfor både et gastronomisk og afslappende udflugtmål for hele familien. 

Gårdbutikken er åben hele året

Vi har mange events på bryggeriet. Vi fejrer både årstiderns skiften med stemningsfuldt høstmarked, oktoberfest med trut i tyrolerskørtet, julefrokoster og forårsfest for køerne. Hele året har vi rundvisninger og smagninger på bryggeriet, og vi inviterer sågar til øl-yoga.

GAFFA PÅ GRÆS – 2 dage med musik på Herslev Bryghus

GAFFA og Herslev Bryghus vil fejre livemusikkens tilbagekomst og ønsker at sætte fokus på den nye generation af artister, hvis koncerter vi i mange tilfælde har måttet undvære under pandemien.

Derfor arrangeres nu to dages musikfest fredag d. 27. august og lørdag d. 28. august – med forrygende toner, dejlige naturøl og mad fra lokale producenter i rå og smukke omgivelser omkring Herslev Bryghus.

Herslev Bryghus – bliver en unik lokation når GAFFA omdanner det til en festplads med musikken som omdrejningspunkt for alt det fællesskab og kunst, vi har manglet. Her kan du som gæst nyde et udsnit af tidens mest anmelderroste og innovative musik. Til GAFFA På Græs er der plads til alle i trygge rammer – naturligvis med respekt for de restriktioner, der fortsat gælder.

Der vil være musik fra to scener, og på programmet finder man indtil videre Joyce, GRETA, PATINA, PRISMA, Ginne Marker og Kajsa Vala. Flere navne offentliggøres løbende

Læs mere og køb billetter til Gaffa På Græs her

 

Share your wonders: