©  Foto:

Hesteshows i Sagaland

Kom og oplev to hesteshows i Sagaland, "Ridderne redder tiden" og "De er skøre - De romere"

RIDDERNE redder TIDEN ( tirsdag - torsdag og søndag kl. 12.00)
Hvad er det dog for en stimlen sammen nede på turneringspladsen ? er det mon svinedrengen der lokker kys fra prinsessen ? Nej, det er jo ridderne der dyster. Se de to riddere i deres blanke rustninger kommer ridende i fuld fart på deres flotte stridsheste. Det er jo selveste Ridder Ole og Ridder Saga. Den ene er stærk og hurtig, den anden er snu og behændig. De slås med sværd og kaster med spyd, men når den modigste ridder skal findes , skal der en vaskeægte lansedyst til. Her rider de i fuld galop mod hinanden og forsøger at ramme modstanderen med den lange lanse. Lansen splintres mod ridderens skjold, hvem mon klarer slaget bedst? I eventyret hvor alt kan ske, er tiden gået i stå. Der skal en modig ridder til at sætte tiden i gang igen.

Efter showet er alle velkomne i stalden, hvor man kan klappe hestene, prøve rigtige ridderrustninger og få en snak med Ridder Ole om de historiske fakta.

De er skøre - de ROMERE (tirsdag - torsdag og søndag kl. 14.00)
Vi tager nu på en tidsrejse ca. 2000 år tilbage i tiden. I dette hesteshow viser en romersk soldat hvordan man kæmpede til hest i oldtiden. Soldaten viser hvordan man kunne ride før stigbøjler og moderne sadler var opfundet. Han demonstrerer de forskellige våben som sværd, spyd og ikke mindst bue og pil. Men nu har Cæsar en strategi klar! Det forholder sig nemlig sådan, at hele Gallien er erobret af romerne. Bortset fra en lille by højt mod nord. Her bor de ukuelige og uovervindelige gæve gallere, som romerne endnu ikke har fået bugt med. Og det er ikke helt nemt at være romersk legionær på de kanter. Cæsar har nu beordret endnu et angreb mod denne galliske by. Denne gang sætter han rytteriet ind. Mon vores romerske kriger formår at vinde over de gæve gallere i dag?

Efter showet er alle velkomne i stalden, hvor man kan klappe hestene, prøve rigtige ridderrustninger og få en snak med Ridder Ole om de historiske fakta.

Datoer:
De to hesteshows Ridderne redder tiden og De er skøre - De Romere opføres følgende datoer

  • JUNI : 23 - 25 - 27 - 30
  • JULI : 2 - 4 - 7 - 9 - 11 - 14 - 16 - 18 - 21 - 23 - 25 - 28 - 30
  • AUGUST : 1 - 4 - 6 - 8 - 11 - 13 - 15

OBS! Vær opmærksom på, at der findes flere datoer for disse shows end hvad der er vist længere nede på siden

Køb entrebillet til Sagaland,så er der udover HESTESHOWS også fri adgang til NISSEJAGT, MYSTERIEJAGT og meget mere hele dagen.
Billetten gælder også som sæsonkort, så du kan komme igen så tit du vil.

SAGALAND har åbent alle dage kl. 10 - 16. FRA 23 JUNI - TIL 16 AUGUST 2024. Dog lukket alle lørdage.