VisitDenmark

#hindsgavl100: Hjortevandring

Kom ud og gå blandt dyrene i parken på Hindsgavl halvøen

I et herregårdslandskab, der daterer sig tilbage til 1200-tallet, kan man gå på opdagelse i en naturpark med mange forskelligartede naturtyper – lige fra åbne sletter og gamle bøgeskove over våde enge til stejle skrænter. Hindsgavl Dyrehave har en stor bestand af kron-, då- og rådyr og på en tur rundt i Dyrehaven kan man være heldig at opleve hjortevildtet, der græsser i skoven og på sletten.

Sammen med en naturvejleder vil I komme med på en gåtur rundt i Dyrehaven og få fortællinger om historien, naturen og dyrene på Hindsgavl Halvøen. Uanset årstiden vil jeres besøg i dyreparken kunne byde på store naturoplevelser. Om foråret taber hjortene geviret, i sommermånederne har de kalve og rålam, om efteråret lyder de dybe, langtrukne brøl, når de store kronhjorte er i brunst og om vinteren kan man følge sporene i sneen eller måske se hjortene på en af foderpladserne.

Hjorte er sky dyr men i Dyrehaven er de til at få at se. De efterlader sig spor, som fx klovaftryk i den bløde skovbund, efterladenskaber i form af ekskrementer og spor på afgnavede grene. Disse spor og sikkert også nogle dyreveksler vil vi også kunne finde. Så mød blot op med kikkert og praktisk fodtøj og kom med på en storslået naturoplevelse i Dyrehaven!

Praktisk information
Husk praktisk fodtøj

Mødested
Aftales individuelt

Varighed
1-2 timer

Deltagere
10-75

Pris
Fra DKK 800,- til DKK 1.000,- pr. time