Historie på cykel- En lille tår over tørsten?

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Tag med Industrimuseet Frederiks Værk på cykelturen, der fører os rundt til de gamle "vandingshuller" som Krudtmøllekroen, Krudtuglen, Generalen, Skovlyst og Jernbanehotellet m.fl. Tag med og lyt til de både festlige og undertiden rå historier.  Turen er desværre AFLYST pga COVID-19 situationen. 
Adresse

Torvet 1

3300 Frederiksværk

Kontakt

E-mail:info@indmus.dk

Telefon:47720605

I 1950’erne og 60’erne begyndte Frederiksværk at få vokseværk. På den tid var det almindeligt, ikke mindst for mændene, at søge forlystelser udenfor hjemmet. Byens største ”udskænkningssted” var uden tvivl Tutten på Stålvalseværket.Konerne stod ikke sjældent og ventede uden for porten, mens ægtefællen valgte at blive og drikke en del af pengene op inde på fabrikken efter arbejdstid.

De, der havde penge med hjem, spenderede dem gerne på en aften i venners lag, måske på en af byens danse restauranter. En del af de gamle restaurationer ligger stadig på deres vante plads i byen. Nogle af dem har fået nye navne, klientellet er et andet; men de udgør stadig en markant del af bybilledet.

Turen fører os rundt til de gamle vandingshuller så som Krudtmøllekroen, Krudtuglen, Generalen, Skovlyst og Jernbanehotellet m.fl. Tag med og lyt til de både festlige og undertiden rå historier.

Dato: Turen er desværre AFLYST pga COVID-19 situationen. Søndag d. 21. juni 2020 kl. 14-16.30 

Mødested: Palæet, Torvet 1, Frederiksværk

Pris pr. deltager: 60 kr. ex. gebyr | Book billetter

 

 

Adresse

Torvet 1

3300 Frederiksværk

Åbningstider

21 Jun 20 / 21 Jun 20

Sun

14:00 - 16:30

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland