Tivoli Friheden LOGO

Hjalmer til Fed Fredag i Friheden

Foto: Tivoli Friheden
Begivenheder
Begivenheder
Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus. Glæd dig til at opleve et af de mest fremtrædende nye navne i Danmark: Hjalmer!
Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:+45 86147300

Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus.

I 2017 debuterede Hjalmer med singlen ”Marie”, og siden da er det gået stærkt for det unge stjerneskud, der har sunget sig ind i vores hjerter med hans fængende melodier og karakteristiske stemme.

Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner

Meget er sket siden 2017, men flygtige forelskelser, op og nedture, og udfordringerne ved at blive voksen er stadig hyppige omdrejningspunkter i Hjalmers sangskrivning, hvilket også afspejler sig i debutalbummet ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”, som udkom i efteråret 2019.

En Live-oplevelse i særklasse

Når Hjalmer træder ind på scenen, er den unge sangskriver i sit rette element, og her er han også blevet rost meget for både sit nærvær og publikumstække. Han har rejst Danmark tyndt og har spillet for fulde huse, på de største festivaler og spillesteder.  Hjalmers live-optrædener har blandt andet ført til en nominering i kategorien ’Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards i 2019, samt prisen for ’Årets Nye Navn’ til Zulu Awards og ’Årets Solist’ til Gaffa prisen samme år.

Fed Fredag - gratis med AarhusCARD

Til Fed Fredag kan du opleve en lang række fede koncerter i Tivoli Friheden. Hvert år præsenterer Friheden et bredt program, hvor der både er noget for unge og gamle, uanset om du er til pop eller rock.

Du kan opleve Hjalmer til Fed Fredag i Friheden fredag den 26. juni kl. 20:00.

Der er gratis adgang med AarhusCARD.

#tivolifriheden #fedfredagifriheden #visitaarhus

Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Åbningstider

26 Jun 20 / 26 Jun 20

Fri

20:00 -

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af