Frilandsmuseet Hjerl Hede - kane

Hjerl Hedes Julelevendegørelse og Julemarked

Foto: VisitHolstebro
Begivenheder
Begivenheder
Levendegørelse på Frilandsmuseet Hjerl Hede i adventsweekenderne op mod jul. Juleforberedelserne er i fuld gang overalt. Alle tre weekender kan man se julegrisen blive slagtet på gammeldags manér og lavet til julesul i køkkenet. Hos Bageren kan man købe friskbagte julekager fra med hjem. Hos købmanden kan man få ost og slik julebordet. Traditionen tro kan man køre i hestevogn og prøve damptoget til Flyndersø. Museumsbutikken sælger gammeldags julevarer og pynt. I den sidste weekend er der stort julemarked i visitorcententet.  
Adresse

Hjerlhedevej 14

7830 Vinderup

Kontakt

E-mail:info@hjerlhede.dk

Telefon:9611 5030

Frilandsmuseet Hjerl Hede inviterer indenfor for at opleve den gode gamle jul, når museet åbner dørene til levendegjorte huse, værksteder og butikker i adventsweekenderne op mod jul. 

Juleforberedelserne er i fuld gang overalt. Alle tre weekender kan man se julegrisen blive slagtet på gammeldags manér og lavet til julesul i køkkenet.

Hos Bageren kan man købe friskbagte julekager fra med hjem. Hos købmanden kan man få ost og slik julebordet, og som noget nyt Pommerensskal og Sukat til hjemmebagningen. 

Traditionerne holdes i hævd på Hjerl Hede. Prøv en tur med hestevogn rundt i landsbyen, eller prøv damptoget, som kører ud til Flyndersø i damp og røg.

Museumsbutikken byder på gammeldags julevarer og pynt. Her kan man købe julegaver eller dram og julesennep til julefrokosten. 

I den første og sidste weekend er der stort julemarked i visitorcententet. Læs mere om Julelevendegørelsen på Hjerl Hede og se en dejlig stemningsfuld video om jul på Hjerl Hede her.

 

Adresse

Hjerlhedevej 14

7830 Vinderup

Åbningstider

28 Nov 20 / 29 Nov 20

lørdagsøndag

10:00 - 17:00

05 Dec 20 / 06 Dec 20

lørdagsøndag

10:00 - 17:00

12 Dec 20 / 13 Dec 20

lørdagsøndag

10:00 - 17:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro