Gå til indhold
©  Foto:

Hørsholm Bibliotek

Biblioteket i Kulturhus Trommen er lokalsamfundets mødested, fyldt med informationsressourcer og kulturelle oplevelser for borgere i alle aldre. 

Biblioteket opleves af lokalsamfundets borgere som deres bibliotek, hvor man både kan betjene sig selv og få information og vejledning af veluddannede medarbejdere.

I 2016 havde biblioteket 211.253 besøgende, som låner materialer, ser på udstillinger, deltager i arrangementer, henter informationer på nettet, læser aviser og tidsskrifter, leger og i det hele taget nyder at tilbringe deres tid på biblioteket.

Biblioteket tilbyder sammen med det lokale kultur-, institutions-, og erhvervsliv kulturelle arrangementer, hvor børn og voksne dyrker og udfolder deres talenter og har mulighed for at hente inspirerende oplevelser sammen med andre. 

Aktiviteterne er forfatterarrangementer, lokale kunstneres og institutioners udstillinger, debat-aftener, kreative værksteder, IT-undervisning, børneteaterforestillinger og eventyrtimer for de allermindste.

I Kulturhus Trommens fleksible sale bliver der derudover vist masser af nye, spændende og underholdende biograffilm, så hele stedet bugner af kulturliv og underholdning.  

Biblioteket er desuden ansvarlig for Hørsholm Kommunes turistinformation.

Hørsholm Bibliotek har åbent alle dage hele året rundt fra kl. 8-22.