Høstfest: Lærdom og lokale lækkerier

Foto: VisitOdsherred
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

På torvet foran Algade 43

4500 Nykøbing Sj

Bliv inspireret til at bruge de sprøde friske råvarer i eget køkken og vær blandt de første til at købe årets nykårne Grand Cru-vinderkartofler og -gulerødder fra Lammefjorden.

Tirsdag d. 15. oktober fejrer vi høstfest i gågaden i Nykøbing Sjælland. Det foregår på torvet, og hele familien er inviteret!

Til høstfesten er der rig mulighed for at få fingrene i årstidens friske råvarer fra Odsherred. På dagen vil der være aktiviteter for både børn og voksne med fokus på lokale fisk, grøntsager samt vildt - Geopark Odsherreds to naturvejledere har nemlig været på jagt. Byttet – et rådyr – vil blive brækket op, og de vil gennemgå dyrets biologi og organer et efter et. Kom forbi og lær mere om et af de mest almindelige vilde dyr i den danske natur.

Derudover kan du høre om lystfiskeri i Odsherred hos Fishing Zealand og kigge nærmere på de fisk, de har med i akvariet.

Lammefjordens Grøntsagslaug sælger årets nykårede Grand Cru-kartoffel og –gulerod, og Dalsbakkegård byder på udsøgte produkter fra deres naturplejekvæg.

De nyhøstede grøntsager fra Geopark Odsherreds besøgsmark vil desuden bidrage til et farve-, duft- og smagsmættet udbud i samarbejde med naturkok Sander Blohm, som sørger for smagsprøver på alt det sprøde og grønne.

Dansk Tang inspirerer til lækkerier med fremtidens bæredygtige og sunde fødevare, og endelig præsenterer Ørnberg Vin deres udsøgte vine, som bliver til lige ude på Sjællands Odde.

Adresse

På torvet foran Algade 43

4500 Nykøbing Sj

Facilities

Anden begivenhed

Folkefest

Festival

Mad-/fødevareevent

Marked

Byfest

Store lokale begivenheder

Efterårsferie

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitOdsherred