Holbæk Teater | Copywrite: Holbæk Teater

Holbæk Teater

Foto: VisitHolbæk
Aktiviteter
Teatre
Experience theatre for all ages at Holbæk Theatre or experience the annual open air theatre in Holbæk Museum.
Adresse

Vimmelskaftet 27

4300 Holbæk

Kontakt

E-mail:info@het.dk

Telefon:59 43 17 77

Website

het.dk

Køb teaterbilletter på Holbæk Teater, der er det største teater på Sjælland, uden for København. Hvert år spilles der alt fra interaktive teaterforestillinger og musicals, til tragiske fortællinger og meget andet. Der er noget for enhver smag. Hvert år mødes tusinder af mennesker til en palet af store oplevelser i Holbæk Teater.

Teater i Museumsgård, Holbæk Museum

Hver sommer vises den populære udendørs forestilling ”Teater i Museumsgården”. Hvert år er det en ny, hyllende morsom forestilling, der vises i museumsgården på Holbæk Museum. - Det er et helt fantastisk rum, der skabes på den gamle gårdsplads, hvor bygningerne bliver en del af kulisserne, men også hvor vi som skuespillere kommer meget tættere på publikum – og omvendt. Det giver os mulighed for at lege og eksperimentere på en helt anden måde end når vi spiller indendørs på teatret, fortæller skuespiller og en del af teaterledelsen, Brian Kristensen.

Salon på Holbæk Teater

Hvert år afholdes der hyggelige aftensaloner for både mænd, kvinder og ældre. Oplev bl.a. champagnesalon, der kun er for kvinder, eller seniorsalon for de ældre. 

Adresse

Vimmelskaftet 27

4300 Holbæk

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitHolbæk