Rush Aarhus

Hop amok i Rush i efterårsferien

Foto: Rush Danmark
Begivenheder
Begivenheder
Skal i finde noget at lave i efterårsferien? Så tag en tur i Rush, så får i med garanti den fedeste aktive dag! Når man tager hjem fra Rush er det med et smil på læben og sved på panden.
Adresse

Søren Nymarks Vej 8

8270 Højbjerg

Rush After Dark

Hver dag kl. 16 slukkes lyset, og der fyres op for Rush After Dark med diskolys og høj musik. Du kan godt begynde at glæde dig til et brag af en efterårsferie i Rush.

Kom og hop, og prøv alle parkens seje aktiviteter. Du kan hoppe frit på trampoliner både på gulve og vægge, du kan spille høvdingebold på trampoliner, prøve kræfter med en omgang Slam Dunk Basketball, konkurrere på Ninja Warrior banen eller hoppe freestyle på alle parkens trampoliner - hvor du rigtig kan prøve kræfter med aktiviteter som Wipeout og Battle Beam.

Hold øje med Facebook for sjove events, åbningstider og meget mere.

Book gerne jeres hoppetid på forhånd og udfyld ansvarserklæringen hjemmefra – så er I sikre på, at der er plads til jer på banen, når I ankommer.

Det kan du gøre her.

FunkyJumpy camp i efterårsferien

I Rush er der FunkyJumpy camp i efterårsferien for alle mellem 6-13 år! Campen foregår mandag til onsdag, alle dage fra kl. 10-15, med ankomst og fri hop fra kl. 9:30.

På campen vil der både være fri leg, men også aktiviteter, som instruktørerne planlægger. Det gælder bare om at have det sjovt! I campen er følgende inkluderet:

  • Tshirt
  • Frugt hver dag
  • Rush armbånd
  • Rush drikkedunk
  • 1 par Rush strømper
  • Rush bag
  • Medalje

Pris for 3 dages camp: 849,-

Fri adgang med AarhusCARD

Med et AarhusCARD får du fri adgang til Rush i en time inklusiv strømper. 

#rushaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Søren Nymarks Vej 8

8270 Højbjerg

Åbningstider

12 Oct 20 / 18 Oct 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af