Hostrups Hotel - Tønder

På den brostensbelagte Søndergade i hjertet af Tønder ligger det historiske Hostrups Hotel med charmerende udsigt over Mølledammen. 

 

Hostrups Hotel  har gennemgået en gennemgribende renovering i 2019 . Undervejs i renoveringen har flere elementer fra fordumstid vist sig – dem har vil forsøgt at  inddrage det nye hotel, i kombination med et moderne hotel i høj kvalitet.

 

Sjælen er bevaret og resultatet fremstår som et hyggeligt boutique hotel, smagfuldt indrettet med 25 dobbeltværelser, Vin & Tapas bar, Lounge, Restaurant og festsal.

 

Når vejret tillader det serverer vi også på vores terasse ved Mølledammens kan. Her I nyde et godt glas vin, en tapas, klassisk frokost. Indenfor kan I vælge om i vil sidde i den rustikke Restaurant W, indrettet med Wegners klassiske møbler eller i vores stemningsfyldte havestue med pejs, spejle og planter en masse.

 

I Vin & Tapasbaren kan du læne dig tilbage i bløde møbler ved pejsen med en lækker tapasanretning og et godt glas vin eller kaffe & kage.

 

Hostrups Hotel er også den oplagte ramme til livets store fester; Bryllup, Jubilæum, reception, mindesamvær eller møder og konferencer. Vi kan dække op til 110 gæster i festsalen,