VisitDenmark

Hotel Borgmestergaarden

Fem by- og herredsfogeder og borgmestre har haft bolig i den fredede bygning mod Algade (1847-1910). Ejendommen inkl. sidebygningen blev 100 % renoveret i 2005 og indrettet til 4 hotel- og ferielejligheder, hvoraf 2 kan opdeles i mindre lejligheder og suiter.

Borgmestergaarden i centrum og på Middelfarts kystlinje byder på store moderne udsigtslejligheder, hvoraf 2 har møde -og konference faciliteter op til 10-12 personer. Vores speciale er møder for mindre grupper, som prioriterer at have stedet for sig selv frem for det helt store serviceapparat. F.eks. strategimøder og bestyrelsesmøder væk fra dagligdagen. 

 

Vores hotels konference faciliteter

• 2 mødelokaler a 10-12 pers. til evt. konference
• 4 grupperum
Borgmestergaarden ligger midt i Middelfart på kanten af Lillebælt i tæt gåafstand til byens cafeer og restauranter og alligevel kun 200 meter fra Kongebroskoven. Masser af muligheder for afbræk i din konference.

 

Vores hotels gastronomi

På Borgmestergaarden findes 10 veludstyrede køkkener med mulighed for egen kokkekunst som teambuilding aktivitet, eller maden kan leveres udefra eller man kan spadsere hen på en af byens gode restauranter. Vores hotels koncept er selvforplejning. I kan benytte de fuldt udstyrede køkkener eller hente mad hos slagter Lund på torvet eller en anden af byens gode madtilbud og/eller I spadserer til en af de nærliggende restauranter og cafeer.

 

Vores hotels overnatning

Borgmestergaarden har i alt 45 sengepladser fordelt på 9 lejligheder, 2 suiter og 2 dobbeltværelser. Overnatning enkeltvis med eget badeværelse op til 19 personer. To personer med ønske om separate værelser eller to par kan med fordel vælge en af vores hotels udsigtslejligheder med 2 soveværelser og 2 badeværelser (i alt ca. 100 kvm.) til priser fra 1.695 kr. pr. nat (1.425 kr. ved mindst 3 nætter)

De fleste af vores hotels lejligheder har senge med ekstra længde (210 cm) som dobbeltsenge med fælles topmadras eller som enkeltsenge. Perfekt til at flade ordentligt ude efter lang konference.