Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Marina

Hotel Marina i Vedbæk er omringet af smukke, naturskønne og rolige omgivelser ved Vedbæk Havn og strand. Hotellet ligger i det nordlige København, og der er direkte togforbindelse til centrum af København og Københavns Lufthavn. Hvis du kommer i bil, er der 5 min. til motorvejen.

Overnatter du på Hotel Maria, vågner du op i en god seng på et lækkert værelse med udsigt over det smukke Øresund eller den 435 hektar store skov, Jægersborg Hegn. Hotellets værelser er indrettet i et lyst, skandinavisk design, og der er fri adgang til træningsrum, gratis internet og gratis parkering. For gæster, der bliver over en længere periode, tilbyder stedet hotellejligheder.

Hotellet i Vedbæk er ideelt for turister såvel som forretningsrejsende. Rejser du med familien, er der gode muligheder for at opleve natur, kultur og aktiviteter i lokalområdet. Skal I ud at have et sus i maven, ligger Bakken bare 20 min. fra hotellet. Og kun 5 min. fra Bakken er indgangen til det naturskønne Jægersborg Hegn og Dyrehaven, der står på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Er du på udkig efter et sted at afholde jeres næste møder, kursus eller konference? Da er Hotel Marina med dets smukke omgivelser og korte afstand til København et oplagt valg. Hotellet tilbyder store og lyse konferencefaciliteter og et professionelt personale, der sørger for et vellykket arrangement.