©  Foto:

Hotel Romantik

Hotel Romantik - nabo til havet

Hotel Romantik ligger i Sandvig på Nordbornholm, direkte ned til klippekysten. Hotel Romantik er et moderne hotel med alt det gode Bornholm tilbyder lige inden for rækkevidde. De naturskønne omgivelser byder på rigelig mulighed for rig for vandreture, cykling og lystfiskeri. Udover klipper er Hotel Romantik bygget på imødekommenhed og gode faglige traditioner. Panoramarestauranten og Karsten´s Kælder restaurant er åbne fra 1.4.11 til 31.10.11.

Her er værelser i flere kategorier. Lige fra de store lyse med spa og eget køkken til de mindre nyrenoverede værelser i hovedbygningen og i annekserne. Huset er oprindeligt bygget som sommerresidens for den tyske adel, og det er tegnet af Berlins Stadsarkitekt i slutningen af 1800-tallet. Husets navn var "Haus am Meer". I 1938 overtog frk. Møller stedet og ændrede navnet til "Pension Romantik". Stedet har herefter uafbrudt fungeret som hotel & pension.

Hotel Romantik fremstår i dag som et hyggeligt familiehotel, renoveret og udvidet med respekt for stedets særlige charme og karakter. Hotel Romantik er "ikke ryger hotel".