Hundested Kro & Hotel

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Er du til charmerende gammeldags kroferie, så er Hundested Kro & Hotel noget for dig. Hotellet ligger centralt placeret midt i byen med kun få minutters gang til strand og havn og er dermed en oplagt base til et weekend besøg i havnebyen Hundested. 
Adresse

Nørregade 10

3390 Hundested

Kontakt

E-mail:hundested.kro@c.dk

Telefon:+4547937538

Autentisk gammeldags kroferie, det karakteriserer Hundested Kro & Hotel.

Hundested Kro & Hotel ligger midt i Hundested helt tæt på Hundested havn, bymidten, stationen med togforbindelse til Hillerød og i gå afstand til både strand, kunst og kultur. Fra hotellet er det oplagt at opleve by og havn, men også en god base for oplevelser i hele Nordsjælland. 

Hotellet er indrettet i autentisk stil som i gamle dage. Personalet gør en dyd ud af at højne den personlige service overfor hver enkelt gæst, så der skabes et behageligt og mindeværdigt ophold, hvor alle føler sig velkommen og godt tilpas. 

Spis dig mæt i den gode mad

Hundested Kro & Hotel huser også en restaurant, som kan bespise både få men også store selskaber. Krostuen, der er direkte adgang til fra Nørregade, er meget autentisk med lavt til loftet og hygge ved bordene. I forlængelse af krostuen ligger Fadeburet, som er mere et værtshus, hvor der ofte er live musik, kold øl i hanen, og det er tilladt at ryge, da det er et såkaldt brunt værtshus.

I forlængelse af krostuen ligger Fadeburet, som er mere et værtshus, hvor der ofte er live musik, kold øl i hanen og masser af dejlige drinks.

 

Facts om hotellet: 

Hundested Kro & Hotel blev etableret i 1879 og er siden blevet udvidet og renoveret gennem tiden. Der er i alt 44 værelser, hvoraf de 8 befinder sig i hovedbygningen, og disse har balkon med udsigt over havnen. Hundested Kro & Hotel har handicapadgang og det er velegnet for kørestolsbrugere. 

 

 

 

 
Adresse

Nørregade 10

3390 Hundested

Facilities

★★★

Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Kapacitet: Senge (128)

HORESTA

Åbent hele året

Restaurant

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitNordsjælland