Hundested Sandskulpturfestival

Foto: Hundested Sandskulpturfestival
Begivenheder
Begivenheder
Hundested Sandskulpturfestival slår endelig dørene op til en storslået omgang sand. De smukke skulpturer kan ses fra d. 5. juni -18. oktober 2020.
Adresse

Kajgaden 7

3390 Hundested

Kontakt

E-mail:info@sandfestival.dk

Telefon:50479830

Succesen fortsætter for 9. gang på den Internationale Sandskulptur Festival i Hundested. Årets tema bliver "What a wonderful world" og er en hyldest til vores klode og alt det smukke i livet. 

Oplev den ganske særlige kultur attraktion på den driftige havn, hvor sandskulptører, heriblandt flere verdensmestre, skaber monumentale og forgængelige kunstværker i særklasse af gyldne sandkorn.

Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Caféen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen.

Friskbrygget kaffe, lækre kager, is, øl, vin og vand, souvenir, postkort m.m. På festivalområdet findes borde, bænke og overdækket terrasse. Madkurv kan medbringes.

Praktisk information

  • Periode: 5. Juni-18.Oktober 2020
  • Betalingskort: Vi tager imod Dankort, Visa og de gængse betalingskort.
  • Billetpriser: Se hjemmeside for priser
  • Book: Din billet skal bookes på forhånd til et bestemt timeinterval af hensyn til alles sikkerhed.

Isefjordsbilletten 
Tur/retur færgebillet Rørvig-Hundested for gående + entré til Sandskulpturfestivalen. Se hjemmeside for priser. Billetten kan KUN købes ved færgens billetsalg i Rørvig og gælder KUN for passagerer fra Rørvig siden af.

 

 

Adresse

Kajgaden 7

3390 Hundested

Priser

Voksne

50 DKK

Børn 4-12 år

20 DKK

Børn 0-3 år

Gratis

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland