Hvalsafari med Mira3

Tag på en Lillebælt hvalsafari ombord på Mira3, og oplev hvalerne helt tæt på

Kom med Mira3 turbåden på hvalsafari og se marsvin i Lillebælt, Middelfart 

Vi sejler ud fra Middelfart Gammel Havn for enden af Havnegade. På turen oplever vi det lille marsvin, som er verdens mindste hval.

Du kan nyde den skønne natur samtidig med du kigger efter marsvin. Lillebælt er et meget naturrigt farvand med land på begge sider af bæltet.

Se hvor mange marsvin, du kan spotte, når de kommer op efter luft. Undervejs fortæller skibsbesætningen også, hvorfor du kan spotte så mange marsvin i Lillebælt, og historien om Middelfarts tidligere marsvinejægere!

Vær med til at opspore de små hvaler
Vi sejler ikke noget bestemt sted på bæltet på denne sejltur, men vi forsøger at spore hvor de små hvaler befinder sig rundt omkring. Marsvine-bestanden i Lillebælt er en af de største i verden, og på ethvert givet tidspunkt af året findes ca. 3.000 marsvin i bæltet. 

Undervejs på turen fortælles der om marsvinenes adfærd og liv i Lillebælt, til udsigten af det smukke syn af Den Gamle og Den Nye Lillebæltsbro ud for Middelfart. Hvorfor ikke kombinere skønne naturoplevelser med sejlture på det skønne Lillebælt.

Fra den 24. juni er der flere afgange - se dem her

BOOK BILLET