©  Foto:

Idrætscenter Vest

Idrætscenter Vest er et multifunktionelt center beliggende i udkanten af Holstebro. Centret består af flere haller og sale, samt det populære Springcenter, som tilbyder faciliteter til forskellige former for sport og rekreation.

Besøgende kan altid nyde adgang til foyeren hverdagene og når der er åbent i weekenderne. Hvis man ønsker at booke en af hallerne til en aktivitet, kan man kontakte hallens administration.

Et særligt træk ved Idrætscenter Vest er de tilknyttede overnatningsfaciliteter. Der er værelser til rådighed, hvor hvert værelse har plads til fire personer. Der er dyner og puder tilgængelige for alle fire personer på hvert værelse. Gæster opfordres til at medbringe deres eget sengelinned, men det er også muligt at leje det.

Tilknyttet værelserne ligger opholdsrummet Tårnet, som giver gæsterne mulighed for at slappe af og socialisere. Opholdsrummet er udstyret med køkkenfaciliteter.

Overnatningsprisen for værelserne er 425 DKK pr. nat, hvilket giver et rimeligt og prisvenligt tilbud for besøgende, der ønsker at bo på centret.