©  Foto:

Ikke noget pis

Tirsdag 5. marts 2024 kl. 19.30.

Komedien ’Ikke noget pis’ stiller skarpt på det at være mand i dag. En ny fortælling om manden og hans humør presser sig på. For hvad har manden egentligt at byde på, og hvem har brug for ham? Og hvordan synes han selv, det går? 

For femten år siden satte skuespillerne Lars Mikkelsen, Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen og Henrik Prip sammen med instruktør Kamilla Wargo Brekling manden under lup i succesforestillingen ’PIS’. Dengang måtte mændene forholde sig til voksenlivets forpligtelser, livet med små børn, karriere og selvfølgelig kvinder. Han var næsten udødelig og i hvert fald uforbederlig. 

Nu mødes holdet så igen i MCH Herning Kongrescenter i en forandret verden. Der er sket meget på de femten år. Hvor er manden nu? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen? 

Kamilla Wargo Brekling hare skrevet og instruerer en skarp komedie om at være mand i vor tid på baggrund af de fem skuespilleres egne fortællinger, oplevelser og refleksioner.

Forestillingen, som er produceret af Det Kongelige Teater, præsenteres i samarbejde med Team Teatret.

Tag din mand, kone, kæreste eller dine venner med og få gode grin og noget at tænke over i en forestilling med skuespil fra øverste hylde.

I samarbejde med Team Teatret

Medvirkende: Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Lars Mikkelsen, Henrik Prip
Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling
Manuskript: Kamilla Wargo Brekling i samarbejde med Karina Dichov Lund og skuespillerne
Co-instruktør, koreografi og dramaturgi: Karina Dichov Lund
Scenografi og lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm
Videokonsulent: Morten Just
Producent: Det Kongelige Teater

ARRANGØR: HERNING TEATER
HERNINGTEATER.DK - HERNINGTEATER@MAIL.DK