Ilse Made - Hotel og Restaurant

Hotel Ilse Made er et ”grønt” hotel , som omgivet af grønne marker med dyrehold, ligger midt i Samsøs skønne natur.

Fra den store terrasse er der et usædvanligt kig ud over Kattegat og hver aften en storslået solnedgang. Helligkilden Ilse Made er belligende i strandkanten ca. 400m fra hotellet.

Hotellet har 13 værelser – de fleste med havudsigt. Der er mange hyggekroge i den store have, der er egnet til ro, fordybelse og romantik.

En fast 2-retters menu med udsøgte råvarer lokalt fra Samsø serveres hver aften i sæsonen. Menuen skifter hver dag, og råvarerne er altid af allerfineste kvalitet. Ilse mades mål er at give deres gæster den bedste smag af hele Samsø serveret i en venlig atmosfære og smukke omgivelser.

Restaurantens køkkenchef, Kasper Gaard, arbejder indenfor det moderne nordiske køkken. Kasper arbejder hver dag med sine kreative evner og sin passion for velsmagende mad og udvælger gennem hele sæsonen øens egne råvarer bestemt af årstiden. Han har været Ilse Mades køkkenchef siden 2012 og har igennem årene udforsket madens univers både i Danmark og i udlandet. En stor del af sin passion for råvarer tager Kasper med sig fra tiden hos River Cottage i England.

Ilse made er kun for voksne. Kun adgang for børn fra 15 år.

Hotel Ilse Made glæder sig til at byde jer velkommen!