INSP!

Mad, mennesker og muligheder. Besøg INSP! – et samlingspunkt og en lille ny virkelighed skabt af borgerne i Roskilde. Her er alle velkomne og her er alt muligt. INSP! er et kreativt oplevelseshus for børn, unge, voksne og ældre i en skøn blanding og den anderledes ramme om maden. Vi eksperimenterer med kunsten at være sammen som mennesker på. Den, der træder ind ad døren, er med til at skabe oplevelser i mødet med de andre.

Vi mødes om praktiske opgaver med at passe huset og haven, vi laver mad og musik sammen, dans og bevægelse, ordkunst og film. Vi skaffer ledige i arbejde, unge i uddannelse, ældre ud af ensomhed, talenter ud i verden, vi gør ideer til virkelighed og skaber liv i byen.

Er du ny i Roskilde – borger eller besøgende – så er INSP! det nemme sted at møde de lokale, få netværk og ny inspiration. Har du lyst til at mærke ånden og drivet i Roskilde, er det en god idé at kigge forbi her. Her er rart at være, uanset hvem du er og hvad du kan.

INSP! drives som en socialøkonomisk virksomhed, hvor al overskud fra salg af mad, rundvisninger, inspirationsbesøg, teambuilding, kreative workshops og andet går til foreningens almennyttige aktiviteter til gavn for især børn og unges aktive deltagelse i samfundslivet.

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 10.00-18.00

Tirsdag-Torsdag: 10.00-20.00

Fredag: 9.00-16.00

Lukket i skoleferier.