VisitDenmark

Jacob Dinesen i Musikhuset Aarhus

Oplev Jacob Dinesen i en unik og anderledes solo koncert, hvor sangeren tager publikum med 'bag kulissen'. Det bliver en intim, emotionel, men først og fremmest nærværende oplevelse. 

Oplev Jacob Dinesens første solo tour #aloneontheroad, når han kommer til Musikhuset i Aarhus. Musikhuset i Aarhus er Nordens største koncerthus.

Unik solo tour som i de "unge dage"

Når Jacob Dinesen tager på turné i efteråret 2021, bliver det ikke med andet end sin guitar og sin stemme. Som da Jacob først begyndte at optræde, har drømmen om at genfinde sine egne sange i deres oprindelige form været drivkraften bag turnéen. Solo koncerten bliver en once in a lifetime oplevelse, når publikum tages med ind i sangskriverens maskinrum og får et ekstraordinært indblik i Jacobs musikalske DNA.

Tilbage til rødderne

Jacob Dinesens karriere startede, da han var blot 13 år gammel og kun bevæbnet med sin stemme og Gibson guitar, optrådte på og omkring Tønder Festivalen. Siden er det gået stærkt for den unge sanger, der siden hen har modtaget guld og platin på sine albumsudgivelser og nu giver koncerter på store spillesteder landet over. Nu, 10 år efter sin debut, tager Jacob tilbage til rødderne hvor det hele startede. 

#musikhusetaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen