©  Foto:

Juelsminde Golfklub

I naturskønne omgivelser nær skov og strand ligger denne unikt beliggende golfklub, hvor du altid bliver mødt af smilende ansigter og venlige sjæle. Nyd nogle timer i godt selskab under den blå himmel, og slut af med et godt måltid mad i cafeen. 

Golf i smukke rammer

Ganske tæt på Juelsmindes livlige havnemiljø ligger byens golfbane som et godt bud på en afslappende aktivitet i det grønne.

Golfbanen er smukt flankeret på den ene side af Kattegats dybblå hav med udsigt over mod Fyn, Æbelø og Endelave.På den anden side står gamle træer og den tætte skov og dæmmer banen ind.

Inden du går ud på banen, er der rig mulighed for at varme op på klubbens driving range, øve indspil til green og få finjusteret præcisionen på den store putting green.

Klubbens 2 sløjfer får dig til at tro at du spiller på to vidt forskellige baner. Hul 1 til 9 er præget af brede fairways og forholdsvist lange huller, hvorimod hul 10-18 er en del smallere, kortere og kræver en del mere teknik - et kuperet landskab som gennem tiden har fastholdt sin facon.

Søer, bunkers med høje skarpe kanter, lange til tider snoede fairways og utrolige greens præger banen hele vejen rundt. Greens som både giver fart og perfekt rul.

Den helt unikke udsigt fra hul 2, som har det mest fantastiske vue over Juelsminde Bugt og Juelsminde Marina, kan få selv den mest travle golfspiller til at stoppe op og nyde den betagende udsigt.

Juelsminde Golfklub er en lille hyggelig klub, som sætter sit positive aftryk blandt golfspillere og cafegæster.
Det er en klub du husker og med sikkerhed får lyst til at besøge igen.

 

Tilbring en dag på golfbanen

Du behøver ikke være medlem for at prøve kræfter med golfsporten hos Juelsminde Golfklub. Alle med et DGU-kort er velkomne. Du kan købe et greenfee, der giver adgang til banen på den pågældende dag. Og du har mulighed for at leje en golfbil, så du kommer hurtigere rundt. Udstyret skal du dog selv medbringe.

På en ferie på Juelsmindehalvøen kan en tur på golfbanen være en afvekslende og afslappende aktivitet, hvor I kommer hinanden ved.

 

Besøg også den hyggelige café

Efter runden er I mere end velkomne til at kigge ind i Juelsminde Golfklubs café, som ligger i forbindelse med klubhuset. Her kan I nyde et godt måltid mad eller kolde forfriskninger, når sidste slag er slået. I kan vælge at sidde indendørs i restauranten eller, hvis vejret er til det, udendørs på de solrige terrasser.

Menuen rummer klassisk cafémad som burgere, sandwich, salater, tapasbræt og smørrebrød. Du kan også sætte tænderne i ugens menu, som altid tilberedes med sæsonens råvarer.

 

Er golf nyt for dig?

Følg dette link for at læse mere om mulighederne for at prøve kræfter med golfsporten for begyndere. På hjemmesiden kan du også læse mere om mulighederne for medlemskab. Klubben tilbyder blandt andet et attraktivt long distance medlemskab. 

 

Bliv lidt længere - Book et golfophold

Hos Juelsminde Golfklubs samarbejdspartner, Hotel Juelsminde Strand, kan du booke et golfophold, som inkluderer greenfee til golfbanen, 3-retters menu, morgenbuffet og overnatning. Det giver dig mulighed for at nyde et skønt ophold, kombineret med god mad, golfoplevelser og ikke mindst tid til at udforske den skønne, maritime stemning i feriebyen Juelsminde. Læs mere om golfopholdet via dette link.