Jul på Sønderskov

Til Jul på Sønderskov er hele den gamle herregårds hovedbygning pyntet med flagguilander og levende lys i vinduerne. Alle rum er fyldt med juleaktiviteter, så det er bare at slappe af og lade julestemningen komme. Her er smagsprøver, gamle håndværk vises frem, og i riddersalen er der levende musik. Allerede når du træder ind på Sønderskov, så dufter det af nybagte vafler og klejner fra køkkenet i kælderen, og du ved aldrig, hvornår du møder den gamle herregårdsnisse og mærker hans ustyrlige drillerier. Udenfor kan du købe juletræet til tonerne af dejlig levende julemusik og duften af brændte mandler. Og i det fjerne klinger hammerslagene fra herregårdens smedje. Jul på Sønderskov er en familieoplevelse.

Der er mulighed for at købe juleting i museumsbutikken, og gaver og andet brugskunst ved de mange udstillere. Du kan bl.a. få skrevet navn på et honninghjerte - det er Kageriget fra Holsted, der lægger sidste hånd på værket. 

På herregården Sønderskov ved Brørup kan du komme i julestemning. Hele hovedbygningen på Sønderskov er julepyntet med juletræer i stuerne, pynt i vinduerne og julestemning i alle kroge. Der er små temaudstillinger om adventskransens historie og renæssancens jul.