Julins Café Bedste

Foto: VisitAalborg
Spisesteder
Cafeer
Julins Café Bedste i Nibe er et hyggeligt samlingssted, der leverer skønne rammer til alle former for arrangementer – store som små. Her er hver gæst i fokus, og der bliver kælet for alle detaljer.
Adresse

Torvet 1B

9240 Nibe

Kontakt

E-mail:info@cafe-bedste.dk

Telefon:98 35 33 33

Med en placering midt i hjertet af den gamle købstad Nibe ligger Julins Café Bedste, hvor indehaverne Malene og Jacob inviterer indenfor til en hyggelig stund. Menuen består af alt fra traditionelle caféretter og klassiske danske specialiteter til spændende tavleretter. Ønsker du blot lidt lækkert at drikke, er der også rig mulighed for dette, blandt andet fra Nibe Bryghus.

Hos Julins Café Bedste gør de desuden meget ud af, at du som gæst skal føle dig godt tilpas, hvilket blandt andet kan mærkes på den hjemlige stemning, de har lagt for dagen. Men derudover ønsker caféen også at give dig mulighed for at nyde det danske vejr, hvilket betyder, at de også tilbyder udendørsservering på det charmerende torv.

Cafébesøg og musikalsk oplevelse i ét

Er du interesseret i at forene et cafébesøg med koncerter og andre musikalske arrangementer, så tilbyder Julins Café Bedste netop dette i løbet af året – både indenfor og ude på torvet. På deres facebookside kan du følge med i hvor og hvornår det hele sker, og dermed sikre dig et bord til en skøn musikalsk oplevelse.  

Læs mere om Julins Café Bedste i Nibe…

Adresse

Torvet 1B

9240 Nibe

Facilities

Hovedret: < DKK 150

Udendørs servering

Take away

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af