Kaffekælderen - Køge

Foto: VisitKøge
Spisesteder
Cafeer
Køges lækreste kaffe og uforglemmelige cheesecakes.  I Kaffekælderen er du altid sikker på at blive serviceret på en uimodståelig, personlig og charmerende måde. Kom og nyd vores betagende gårdhave, hvor man føler sig hensat til sydens fantastiske stemning under den gamle vinranke - eller kom indenfor i den hyggelige farverige kaffestue.
Adresse

Brogade 26

4600 Køge

Kontakt

E-mail:kaffekaelderen@mail.dk

Telefon:61 71 22 86

Køges lækreste kaffe og uforglemmelige cheesecakes.

 

I Kaffekælderen er du altid sikker på at blive serviceret på en uimodståelig, personlig og charmerende måde. Kom og nyd vores betagende gårdhave, hvor man føler sig hensat til sydens fantastiske stemning under den gamle vinranke
- eller kom indenfor i den hyggelige farverige kaffestue.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores dejlige omgivelser, omgivet af murene fra huset, der blev bygget i 1721 med den behagelige rislen fra Køge Å som afslappende lydtapet i baggrunden.

 

Vores kaffebønner ristes i risteriet KONTRA på Østerbro og leveres direkte til Kaffekælderen i Brogade med det ene formål, at servere end ualmindelig lækker kop kaffe

 

Vores hjemmelavede cheesecakes er himmelske, den varme chokolade lavet på den allerbedste flydende belgiske chokolade som altid akkompagneres af den lækreste ”rigtige” piskefløde og får enhver til at bryde ud i sang.
Osten er en af de bedste fra Vesterhavet, salamien rund, rød og med et pift af pepper som kombineret med det lækreste fuldkornsrugbrød giver ro i sjælen og glimt i øjet.

 

Naturligvis er vores kager og bisquits hjemmelavede, siruppen ligeså og kun den allerbedste the' fra Perch's får lov at komme ind i vores Cafe' , hvor ordet "pulver" er bandlyst. Her kæler vi for detaljerne, for de gode råvarer og for vores dejlige gæster.

Adresse

Brogade 26

4600 Køge

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 21

mandagtirsdagonsdagtorsdag

09:30 - 17:30

fredag

09:30 - 18:00

lørdag

09:30 - 16:00

Følg på:

Sidst opdateret af