Kitesurfing på Aalborg Kyst

Foto: Kite World Aalborg
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Er du klar på en sportslig og dermed fysisk oplevelse under åben himmel, på vand og til vejrs – så skal du tjekke Kite World ud. For her kan du ta’ et kursus i den udfordrende aktivitet kitesurfing.  
Adresse

Hobrovej 93 st. th.

9000 Aalborg

Aalborg Kyst er det perfekte område for vandaktiviteter og dermed også et oplagt sted at prøve kræfter med kitesurfing eller videreudvikle dine kitesurfingkompetencer. Hos Kite World er der plads til både nybegyndere, amatører og advanced, og kursernes varighed varierer med alt fra én time til tre dage. Dette er den perfekte sportsaktivitet, hvis du er vild med vand, strand, vind i håret og ikke mindst akrobatik i luften.

Du kan booke et kursus til dig selv eller til en mindre gruppe, og du kan derfor gøre dette til din alene tid, hygge med familien eller udfordringen for vennerne. Er du i tvivl om hvordan det hele kommer til at foregå, om det er noget for dig, eller mangler du de sidste detaljer, er du mere end velkommen til at besøge den fysiske butik, eller give indehaveren Shaun et kald. Det sidste er den bedste idé på en dag fuld af vind – for der er han nok ude på vandet.

Læs mere om Kite World i Aalborg…

Adresse

Hobrovej 93 st. th.

9000 Aalborg

Facilities

Kitesurfing

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af