VisitDenmark

KolleKolle Konferencehotel


Vi skaber rum til dialog!


Udsagnet 'Rum til dialog' uddyber hvad det er, vi er gode til, nemlig til at levere fantastiske rammer omkring vores gæster og skabe så optimale rammer som muligt omkring deres møde. Når mennesker skal mødes er det vigtigt at der skabes et rum til dialog, et rum hvor der er ro og tryghed til at kunne koncentrere sig om indholdet i mødet.

Hele logistikken og servicen omkring Rummet skaber vi – indholdet skaber vores gæster. Det forpligter os til hver dag at spørge os selv, om vi også i dag har leveret de optimale rammer.

KolleKolle har en skøn beliggenhed omkranset af skov og marker, vi har professionelle og velholdte faciliteter, mad tilberedt af gode råvarer og af høj kvalitet, men vigtigst af alt, så har vi et kompetent Team, som er imødekommende, hjælpsomme og serviceminded. Men tag ikke kun vores ord for det. Se hvad andre synes om at være hos os på vores hjemmeside.

KolleKolle konferencefaciliteter har 5 stjerner og for at sikre at vi lever op til de kvalitetskrav det medfører, så bliver vi årligt kontrolleret af Horesta, som er ansvarlig for stjernekvalifikationen i Danmark.