©  Foto:

Koncert - Bryan Rice

Bryan Rice besøger Ribe Camping – kendt for bl.a. sin ikoniske sang: ”No Promises”, der blev udgivet tilbage i 2005

Lørdag d. 27. januar giver Bryan Rice koncert på Ribe Camping. Han er kendt for sin sang: ”No Promises”, der blev udgivet tilbage i 2005, som også blev hans store gennembrud. Vi er vildt fascineret over at kunne præsentere Bryan Rice med sin trio til en siddende intimkoncert i vores dejlige festsal.

Bryan Rice har udgivet flere albums og singler gennem årene og har bevæget sig inden for forskellige musikgenrer. Hans stemme og sangskrivningsevner har bidraget til han popularitet i Danmark og andre dele af Europa. Ved det Dansk Melodi Grand Prix har han både deltaget som medforfatter tilbage i 2009 og i 2010 deltog han selv som solist, og blev nr. 2. Han har i alt deltaget 5 gange i Dansk Melodi Grand Prix, enten som sangskriver eller solist.

Har du lyst til at være en del af det intime rum, hvor du har mulighed for både at høre de store hits og opleve sangeren med det altid positive sind helt tæt på, så kom med, når han deler ud af sine erfaringer fra sin lange musikkarriere og samtidig fortæller om sit livs op- og nedture.