©  Foto:

Kongelig Sommerballet 2024

Mandag den 17. juni 2024

Oplev Magien ved Kongelig Sommerballet i Rebild Bakker!

Når sommeren folder sig ud under Danmarks blå himmel, inviteres du til en fortryllende aften med Kongelig Sommerballet i Rebild Bakker. Din chance for at opleve ballettens elegance og skønhed, som du aldrig har set det før - på tåspidssko under åben himmel.

Siden 2006 har Kongelig Sommerballet været et højdepunkt for danskere landet over, og i 2024 udvides turneen til hele 12 byer. Rebild Bakker bliver et af de spektakulære naturscenerier, der danner baggrund for en uforglemmelig aften med Danmarks fineste ballettalenter fra Den Kongelige Ballet.

Forestil dig den perfekte start på sommeren: Du sidder i den lune danske sommersol, omgivet af familie og venner, mens verdensklasse dansere bringer historier til live lige foran dine øjne. Det er ikke bare en forestilling; det er en oplevelse, der forener kunst, kultur, og natur i et enestående show, der er helt gratis.

Kongelig Sommerballet har, siden sin begyndelse, tiltrukket tusindvis af publikummer - fra garvede balletomaner til dem, der for første gang lader sig forføre af ballettens verden. Hvert år, uanset om det er ved slotte, i parker, ved havne eller museer, har publikum ladet sig begejstre af denne unikke oplevelse.

I år er det igen Rebild Bakkers tur til at være vært for denne magiske begivenhed. Lad ikke denne enestående chance for at opleve ballet under åben himmel gå din næse forbi. Tag dine nærmeste under armen, og bliv en del af en sommertradition, der bringer kunst og natur sammen på den mest spektakulære måde.

Kongelig Sommerballet i Rebild Bakker - en gratis oplevelse, der garanteret bliver sommerens højdepunkt. Vi glæder os til at dele denne betagende aften med jer og sammen skabe unikke minder.