©  Foto:

Kunstpletten

Centralt i Hedensted ligger dette kunstunivers, hvor skiftende lokale kunstnere fremviser og sælger deres værker. Her kan du finde spændende kunst, kunsthåndværk og brugskunst, som altid er håndlavet og unikt. Der er altid 13-14 aktive kunstnere, der sælger og udstiller i butikken.

Kunst og brugskunst for enhver smag

Der er masser af spændende sager på hylderne hos denne kunstbutik i Hedensted. Konceptet er, at lokale kunstnere her har mulighed for at købe en stadeplads, hvorfra de kan sælge deres kunst. I den 162 m2 store butik er der mange stande, som giver en stor variation i kunstformer og produkter. Der er helt sikkert også noget for dig.

I butikken kan du bl.a. finde malerier, upcycled tøj, keramik, smykker, husflid, pileflet, glaskunst, metalarbejde, brugskunst og meget mere. Så kig ind i butikken, hvis du har brug for en ny taske, en lampe eller dekorativ pynt til hjemmet.

 

Arbejdende værksteder

Kunstpletten bemandes på skift af kunstnerne, som har en stand i butikken.  De står altid klar til en snak og kyndig vejledning. Du kan af og til opleve kunstnerne i fuld sving, og bevidne tilblivelsen af kunstværker. Du kan for eksempel se Svend Åge, når han drejer keramik i butikken.

Hold øje med Kunstplettens Facebook-side, hvor kommende arbejdende værksteder præsenteres. Her kan du også se et udvalg af de spændende unika-produkter, som sælges i butikken.

Hver måned kan du opleve en ny kunstner i butikken, der får lov til at fremvise og sælge sine værker. Også månedens kunstner præsenteres på Facebook-siden.

 

Åbningstider

Kunstpletten holder åbent mandag til lørdag hver uge. Du kan se de nøjagtige, aktuelle åbningstider på Facebook.

 

En del af Kystlandets Art Map

Kunstpletten er en af mange interessante lokale kunstoplevelser. På denne side kan du hente kortet og få inspiration til gallerier, kunsthåndværkere og workshops i området