VisitDenmark

Kunstudstillinger i Nyborg Vandtårn

Sommeren over, samt i nogle af skolernes øvrige ferier, er der individuelle udstillinger i det historiske Vandtårn, hvor lokale kunstnere udstiller og holder åbent for offentlig adgang.

Vandtårnet er åbent, når der er kunstudstillinger eller ved andre specifikke lejligheder.

Udstillere i vandtårnet er fortrinsvis kunstnere og kunsthåndværkere bosat i Nyborg kommune. Over sæsonen repræsenterer udstillingerne et udsnit af værker på tværs af hele kommunen. Der udstilles alle former for kunst med baggrund i forskellige kreative og kunstneriske processer.

Udstillinger 2021: 

Program lægges ind løbene. Hold øje med siden her for at finde ud af hvilke kunstnere der udstiller hvornår i 2021.

Mød kunstneren

Fælles for alle udstillinger i vandtårnet er, at kunstnerne selv vil være til stede. Udover at se på smuk, spændende og inspirerende kunst, kan du også få en snak med kunstneren bag de enkelte værker. Ved fællesudstillingen aftenen før St. Bededag er kunstnernes tilstedeværelse fordelt over hele åbningsudstillingen.

Vandtårnet står på Dronningens Bastion, og du kan komme helt op i toppen og se ud over det historiske Nyborg Vold, når der er åbent i Nyborg Vandtårn. 

Vandtårnet stammer fra 1899 og er fredet. Læs mere om vandtårnet længere nede på siden.

 

Bor du i Nyborg eller omegn, og har du en lille kunstner gemt i dig, og kunne du tænke dig at prøve at udstille i Vandtårnet? Så kontakt os på +45 63 33 80 90 for at høre nærmere. Kunsten kan være alt fra malerier, fotografier, håndværk som figurer, smykker m.m.