Kattegatcentret

Kursus/møde/konferencecenter Kattegatcentret

Foto: Kattegatcentret
Møder og konferencer
Venues
Virksomheder kan afholde møder, events, fester, promotions, konferencer, foredrag, udstillinger, teambuilding og et hav af andre aktiviteter i Kattegatcentret.
Adresse

Færgevej 4

8500 Grenaa

Hold firmaarrangement i Kattegatcentret

Sammen med jer skaber vi et anderledes arrangement, og vi garanterer inspirerende rammer, spændende udfordringer og uforglemmelige oplevelser, som bider sig fast for altid. 

Nedenfor har vi listet nogle af mulighederne - nærmest kun fantasien sætter grænser!

AUDITORIETK
Kattegatcentrets auditorium kan rumme op til 64 personer. Brug det til foredrag, oplæg, linedance eller yoga … Hvad end I finder på, så kan der vises film og præsentationer på det store biograflærred.

NAUTILUS
Nautilus er Kattegatcentrets selskabslokale, som byder på spektakulær udsigt til Kattegat gennem de store koøjer. Inviter op til 90 siddende personer – eller endnu flere, hvis borde og stole ikke lige er jer. Fra lokalet er der adgang til stor tagterrasse med udsigt over bølgen blå. 

HVALHAJEN
Under vores store 1:1 hvalhaj i hjertet af Kattegatcentret er det muligt at dække op til ca. 200 personer! Her indtages middagen med de store tropiske hajer til den ene side og konæserokker, guitarfisk og andre tropiske finurligheder til den anden. Derudover er der selvfølgelig en storslået udsigt over Kattegat, hvor månen spejler sig i nattens bølger. 

Læs mere om de mange muligheder og book dit firmaarrangement her

Adresse

Færgevej 4

8500 Grenaa

Facilities

WIFI

Mellem151 og 300 personer

WiFi Gratis

AV-udstyr

Restaurant

Maks.i banket (200)

Parkering

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland