©  Foto:

Lej byens bedste pølsevogn

”Uden mad og drikke dur helten ikke”. Hvorfor ikke stille sulten på en sjov, anderledes og nærende måde? Slagteren på Odensevej står klar til at servicere jer i vores hyggelige pølsevogn med velsmagende, hjemmelavede kvalitetspølser. Hos os lejer I ikke blot en pølsevogn – ved vores pølsevogn er der ægte pølsevognsstemning med fokus på høj kvalitet. Overlad trygt frokosten eller aftensmaden i vores kyndige hænder – vi sørger for det hele og vi kommer til jer.
Alle vores produkter er hjemmelavede, så uanset om du sætter tænderne i en frankfurter, en wiener- eller en grillpølse, vil du få en pølse med god smag og lavt fedtindhold, uden unødvendige e-numre og kunstige tilsætningsstoffer. Vi er yderst fleksible og kan levere individuelle løsninger tilpasset jeres behov og ønsker. Ønsker I alternativer til pølserne kunne det være roteret ribbensteg eller kylling, pommes frites eller steg med diverse tilbehør i form af salater og kartofler – vi bestræber os på at imødekomme jeres ønsker. Vi tilbyder også drikkevarer og kan servere både fadøl, sodavand/kildevand og vin – alt kan aftales!

Pølsevognen er naturligvis fødevaregodkendt og er omfattet af vores Elite-smiley, ligesom vores personale er veluddannede, engagerede fagfolk med alle påkrævede hygiejnebeviser.
Uanset anledningen glæder vi os til at byde jer velkommen i Byens Bedste Pølsevogn.

Leje af pølsevogn 
DKK 1.000,Pølsevognen udlejes kun med bemanding.
For bemanding betales DKK 375,- pr. time plus moms pr. ekspedient
For bemanding efter kl. 22:00 tillægges et engangsbeløb på DKK 500,- pr. ekspedient.
Der betales for det aktuelle vareforbrug.
Alle priserne er ekskl. moms. Strømtilslutning på 1x16 amp, eller 2x16 amp.