©  Foto:

Lerhygge for store og små hos Leymus

Vi tilbyder voksen-barn lerhygge, snirkelkrukke kursus og åbent værksted

Kom og vær kreativ hos Leymus
Der er tændt op i brændeovnen, kaffe og saftevand på kanden. Ved forudbestilling kan I få Leymus` lækre friskbagte gulerodsbolle-sandwich med ost og/eller hamborgryg.

  • Værkerne bliver færdige og du står selv for at få dem afhentet, enten indenfor åbningstid eller efter aftale.

  • Drejeskiverne kræver “kørekort” og er ikke legetøj for børn. Kørekort får man ved at deltage i et dreje- eller FOF kursus i Leymus.

Koppekursus - start klokken 10:
Lav din helt egen personlige kop/krus og nyd nogle kreative timer i keramikkens verden.
Inkl. stentøjsler, undervisning og en flot glasur. Ekstra ler beregnes. Forsendelse koster ekstra

Lav skåle og fade med flotte mønstre. Pladeteknik for lidt større børn og voksne - start klokken 11:
Du får en intro i arbejdet med leret, hvorledes der rulles ud, formes og “limes” elementer på dine værker. Vi har diverse ting til at lave mønstre, men du kan også gerne medbringe bedstemors hæklede julehjerter, flotte blade eller lignende til at trylle mønstre. Leret er hvidt, men du kan dekorere med begitning (lerfarve) - efter forglødningen giver vi dine værker en klar glasur. Vil du have anden glasur, skal det aftales og koster evt. ekstra.

Snirkelkrukker intro - start klokken 12:
Snirkelkrukker er smukke og nemt at gå til. Der skal rulles ler ud til en bund, sættes navnestempel i og så kan man komme i gang med at “lime” snegle og andre mønstre på. Pølserne laver vi til jer i en “pølsepresse” - det er dejligt nemt.

Mor-barn lerhygge - start klokken 13:
Efter en kort introduktion kan fantasien slippes løs! Vi arbejder i denne workshop med håndmodellering og pladeteknik. I får en intro i håndmodellering og små skåle, der kan dekoreres med begitning. Derefter hygger I selv, men der er naturligvis altid hjælp og vejledning at hente.

Åbent værksted:
Har du din gang i værkstedet, må du meget gerne udnytte lejligheden til at komme og arbejde med dine ting for et klip i dit tur-kort.

Disse aktiviteter kræver tilmelding. Læs mere her www.leymus.art