skip_to_main_content

Liselund Møde & Kursuscenter

Varm og hyggelig atmosfære

Liselund Møde & Kursuscenter er garant for, at dit møde eller kursus bliver afviklet i en atmosfære af hjemlig hygge og intim atmosfære. Det hundredårige hus emmer af historie, og det står i dag med respekt for sit oprindelige udseende, dog nyrenoveret med alle de moderne faciliteter, som et møde eller konference kræver - wifi, højtalere/teleslynge, kopimaskine m.m. De højloftede smukke stuer kan danne rammerne for alle typer indendørs møder, mens den omkringliggende park og skov er super velegnet til fx teambuilding, workshops eller andre aktiviteter. De rolige og næsten meditative omgivelser inviterer ligefrem til fordybelse.  

Køkkenet på Liselund Møde & Kursuscenter er uden så mange dikkedarer – en no nonsense-køkkenfilosofi, der anvender friske råvarer i sæson. Alt er lavet fra bunden, og især brødet og kagerne, der er hjemmebagte, er anbefalelsesværdige. Mange af råvarerne kommer fra haven, hvor der bliver plukket rabarber, krydderurter, ramsløg og æbler. Og som de selv siger, er det vigtigste ganske enkelt, at maden smager godt.

På Liselund Møde & Kursuscenter er der sans for detaljen - fra de historiske rammer til maden - når mødet bliver afviklet i et hyggeligt miljø.