Løkken By Camping

Tag på camping i Løkken. Løkken By Camping er en dejlig familiecampingplads med en perfekt beliggenhed kun 400 meter fra Vesterhavet og 300 meter fra centrum af Løkken. Medbring din egen campingvogn eller telt eller oplev en af ​​vores 35 hytter. Vi har vores egen butik, bistro, legeplads og minigolf. Vi glæder os til at se dig.

Campering tæt på by og strand

Løkken By Camping er campingpladsen med Danmarks bedste beliggenhed! 
Løkken By Camping ligger kun 400 meter fra Vesterhavet med de unikke hvide badehuse, og kun 300 meter fra centrum af Løkken, hvor der er masser af butikker, som holder åbent, når du har fri. Her har du alle muligheder for at kombinere byferie med badeferie.

Campingpladsen er en dejlig rolig plads med 125 enheder og 35 hytter i kategorierne 3, 4A og 5A. På campingpladsen er der en dejlig legeplads og minigolf. I området omkring campingpladsen er der masser af aktiviteter og seværdigheder for alle aldre. Campingpladsen har sin egen butik og en lille bistro samt nyere kombineret køkken og fællesrum.

Vores store fællesrum og vores mange hytter gør pladsen helt perfekt til familietræf og lejrskole.

Kobl af fra hverdagen

På Løkken By Camping inviterer omgivelserne og atmosfæren til at trække stikket og koble af fra hverdagens stress og jag. 
Her er tid til at leve og tid til at være, i rammerne af Nordjyllands smukke natur og det fantastiske Vesterhav i baghaven. Områdets mange skønne vandrestier indbyder til en forfriskende gåtur, mens de mange gode spisesteder står klar med en velsmagende frokost.    

 

Vintercamping

Campingpladsen har åben fra april til og med uge 42. Fra uge 43 til påske kun efter forudgående aftale - og der er det kun "Løkken Hytterne", der kan lejes.

 

Læs mere om pladsen på loekkenbycamping.dk

 

Løkken By Camping glæder sig til at byde Jer velkommen!