LUMAGICA – Spooky LumiNights i Slagelse

Årets (u)hyggeligste familieoplevelse ”LUMAGICA – Spooky LumiNights” bliver afholdt i Slagelse mellem d. 8. oktober og den 31. oktober 2021.

Vær’ med når Frankenstein tænder lyset, græskarne bliver vækket til live og mystikken spreder sig i Halloween parken. En uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke.

Åbningstider

Alle hverdage og søndage har vi åbent på “LUMAGICA – Spooky LumiNights” fra kl. 16.00 – 21.00. Fredage og lørdage har vi åbent fra kl. 16.00-22.00. Du kan finde alle åbningsdage her 

Billetpriser

Tag hele familien med og oplev en uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke. Der er et tillæg på billetterne ved køb i døren. Vi anbefaler derfor at man køber sine billetter inden man ankommer til LUMAGICA.

 0-2 år: Gratis

3-12 år:  Normalpris 75 kr. // I døren 90 kr. //

13 og opefter:  Normalpris 165 kr. // I døren 185 kr. //

Køb dine billetter her

Timeslots

For at minimere kødannelse og dermed sikre den bedste oplevelse for alle, skal man købe billet til et bestemt tidspunkt, når man køber sin billet online. Det forventes, at man ankommer så tæt på det tidspunkt man har købt til som muligt, men man mister naturligvis ikke sin plads, i tilfælde af forsinkelser.

Du kan se på billetten, hvilket tidsinterval du har valgt som ankomsttidspunkt. Det er indenfor denne halve time, at du skal ankomme til lysfestivalen. Du må blive så længe du vil indenfor vores åbningstid.

Alternativt kan du altid købe din billet i døren.

Find vej

”LUMAGICA – Spooky LumiNights” afholdes på Jernbjerggård i Slagelse. 

Kommer du med offentlig transport til Slagelse Station, kan man her bl.a. tage videre med bus 903 eller 905 eller man kan gå en tur på 25 min. Vi anbefaler at du ser mere via Google Maps eller www.rejseplanen.dk

Vi har stillet parkeringspladser til rådighed på cirkuspladsen. 

Hvis disse pladser er fyldt op kan du finde parkering på de omkringliggende veje; C. A. Olesensvej, Jernbjergvej og Elmedalsvej, samt på parkeringspladser i Slagelse, der ligger tæt på LUMAGICA.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

LUMAGICA’s lysfestivaler er kendt for de umådelig mange lys og smukke lysskulpturer, hvoraf nogle af dem når en højde på op til 12 meter. Sidste år tiltrak LUMAGICA 55.000 gæster på én lysfestival – i år er forventningerne at have lige så mange besøgende på hver enkelt lysfestival.

 I år har LUMAGICA udvidet så gevaldigt, at alle landsdele får besøg af en lysfestival. Hver lokation får sit eget tema og vil blive helt unikt. De forskellige tematikker er Spooky LumiNights, Frozen Kingdom, Enchanted Winter Forest og Christmas Wonderland.

 Glæd dig til de unikke udendørs lysfestivaler med forskellige temaer og designs. Besøg en magisk park, hvor alt er gennemtænkt, specialdesignet og unikt for lige netop dén park.