©  Foto:

Mariegården

Lokaler i naturomgivelser på Mariegaarden i Nordsjælland

Stedet oser af hygge og et afstressende miljø – velkommen til Mariegaarden. Her får I en kombination af eksklusive faciliteter indendørs og en smuk natur udendørs, med egen sø, stort orangeri med vinranker og pool, eget jagtområde, og en mægtig grund, hvor I kan følge dyrene i naturen. Her finder I næppe et mere idyllisk sted at holde jeres møde, fest eller event.

Vi skaber gerne rammerne for en personlig ide, som du ønsker at føre ud i livet - Mariegaarden gør din ide virkelig.

Faciliteter på Mariegaarden.

Lokalet med højt til loftet har plads til 24-28 personer til møde, eller 32 personer til spisning.

Der er whiteboard samt skærm til PC-præsentation i lokalet. I de tilstødende lokale er der sofakrog med yderlige plads til 12 personer, samt garderobe og toilet.

Stort orangeri med plads til at hygge uanset det danske vejr. Her er unikke rammer til at skabe en festlig begivenhed med plads til 50 personer til middag, frokost, brunch, reception.

Der arrangeres begivenheder i det fri, hvis vejret tillader det. Der er gårdsplads med caféborde, hvor vi arrangerer sommer kagebord med Maries lemonadesaft, samt bålplads med grill hvor kokken gerne tilbereder jeres middag, med udsigt til engen, med får og vildt, og Cocktailkursus.dk arrangere gerne servering af cocktails til solnedgang.

Event på Mariegaarden

Spisning på gården - eller tag med hjem! Den første fredag hver måned, holder vi åbent fra 18.00-20.00 for spisning på gården. Vanessa Jelskov serverer et lækkert måltid mad med fokus på økologi og sæson. Tilmelding på mail. annette@mariegaarden.com

Kontakt os på 2085 3075 og få en pris for jeres ønsker til et arrangement på Mariegaarden.