skip_to_main_content

Marsk Tower in Skærbæk

Et nyt vartegn for marsken i Sønderjylland har lige set dagens lys - Et 25 meter højt udkigstårn tegnet af de verdenskendte arkitekter fra Bjarke Ingels Group (BIG).

Med en unik placering i Hjemsted ved Skærbæk vil man fra ”Marsktårnet” have billet til enestående naturoplevelser fra første række, med udsigt ud over marsken og Nationalpark Vadehavet, der er at finde på UNESCO’s verdensarvliste og kendt for sin unikke natur og spektakulære dyreliv. Ved gode vejrforhold kan man se helt til Esbjerg, Sild og Rømø fra den store udsigtsplatform.

Det 12 hektar store område omkring Sønderjyllands nye vartegn, vil udover det 25m høje udsigtstårn, bestå af autocamperpladsen ”Marskcamp”, der har plads til intet mindre end 125 autocampere, men med mulighed for udvidelse til 275 pladser. Derudover vil området bestå af en restaurant, et ishus, en legeplads og en turneringsgodkendt minigolfbane.

Tag turen op i det nye vartegn for marsken og oplev, hvordan horisonten bliver både hvisket ud og udvidet på én og samme tid. Her får du en unik chance for at opleve den flade marsk og se ligeså langt som øjet rækker.

Marsk Tower åbner torsdag den 22. juli 2021 og er åben fra kl. 09.00 alle ugens dage.
OBS. Elevatoren monteres til efteråret 2021. 

Pris kr. 90 pr person. Børn 0-6 år gratis.