Merløsegaard Herregård Hotel

Foto: Ringsted Turistinformation
Overnatning
Hoteller
Adresse

Stibjærgvej 34

4370 Store Merløse

Kontakt

E-mail:merloesegaard@pc.dk

Telefon:57800017

fax:57800016

Merløsegaard Herregård kan dateres tilbage til år 1676 og er ideel til mindre selskaber, konferencer eller par, som gerne vil nyde et herregårdsophold i fred og ro og i pagt med naturen.

Hovedbygningen er genopført efter brand i 1928 og indrettet i engelsk country-stil med store lyse rum, der alle har udsigt til den engelskinspirerede park.
Ejendommen ligger højt og smukt i et kuperet terræn, der inviterer til dejlige gåture. Her er et særdeles rigt dyreliv, blandt andet agerhøns, harer, fasaner og rådyr. Et uglepar ses om aftenen i de belyste egetræer.

Morgenmad med egne specialiteter serveres i den smukke spisestue med plads til ca. 18 gæster. Her er fløjdøre til en hyggelig opholdslounge m/tv og til terrassen mod øst. Middag kan serveres efter aftale.

I kampestensbygningen er 90 m2 rum indrettet rustikt med åben pejs, jagttrofæer og borde skåret af hele elmetræer. Plads til ca. 40 gæster.

Merløsegaard har 6 romantiske værelser på 1. sal i hovedbygningen og 3 værelser i det gamle godsforvalterhus, der også rummer pejsestue, spisekøkken, bad/toilet og separat terrasse i rosenhaven. Salg af specielle rosensorter.

Adresse

Stibjærgvej 34

4370 Store Merløse

Facilities

Mødefaciliteter

Danske Slotte & Herregaarde

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Ringsted Turistinformation